Gudstjenester starter opp igjen 24.mai, informasjon om påmelding

24. mai holdes det gudstjenester på Nes menighetshus kl 10.00 og 11.30. Mer informasjon finner du i denne artikkelen.,

Gudstjenester starter opp igjen 24.mai. Frem til da kan du fortsatt følge kirken på nett. På facebooksida til "Kyrkja i Øvre Telemark" er det andakt hver dag og gudstjeneste 17.mai og Kristi himmelfartsdag. Se også www.kirken.no for mer "kirken på nett".

Søndag 24.mai er det gudstjeneste på Nes menighetshus. Av smittevernhensyn er det ikke tillatt med mer enn 50 personer i kirkerommet. Derfor blir det fremover 2 gudstjenester hver søndag, klokka 10.00 og 11.30. Det er også pålagt oss å ha en oversikt over alle som er tilstede for eventuell smittesporing. Vi har lagt opp til påmelding  for å sikre en god fordeling mellom de to gudstjenestene.

Påmelding til gudstjeneste skjer ved å sende sms eller ringe 48061672.

Informasjon om smittevernregler:
- Dersom du er syk må du være hjemme
- Bruk håndsprit før du går inn
- Det er markert hvor man kan sitte. Familier i samme husstand kan sitte sammen.
- Hold 1 meter avstand
- Vær oppmerksom på informasjon som blir gitt

Dersom noen lurer på noe er det mulig å treffe oss på telefon 35061040 eller på e-post: post@mtkyrkje.no. Hilsen fra kirkekontoret