Konfirmantpåmelding 2021

Påmelding til konfirmasjon 2021 er opprettet, se neders på sida.

Selv om situasjonene i landet vårt er spesiell, håper vi at konfirmasjonstida til neste år blir tilnærmet normal. Det er likevel foreløbig usikker når konfirmasjonsleiren blir arrangert selv om vi håper på sommerleir 3. til 7. august. Likevel, meld dere på, slik at vi kan nå ut med informasjon.

Viktig! Vær nøye med å skrive inn all informasjon vi etterspør slik at vi har best mulig grunnlag for å legge godt til rette, dvs kontaktinfo til foresatte, allergier, spesielle behov, publisering av navn/bilde. Vi trenger dessuten foreldre til å være med på deler av leiren, så tenk på muligheten for fine dager med litt jobb og full pensjon :-)

Følg med på helsing.no og facebook-sida til menigheten Sauherad og Nes kirke.

Meld deg på til konfirmasjon her.

Trykk på linken under for å se litt mer av hva konfirmasjon er

Hva er egentlig konfirmasjon?

Ved spm, kontakt sokneprest Anne-Inger Lunner, 48061672, anne.lunner@mtkyrkje.no